POLÍTICA DE PRIVACITAT
Maria Carme Rica Llinares informa als seus usuaris del lloc web sobre la seva política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recaudats per la navegació o contractació de serveis a través del seu lloc web. En aquesta web, Maria Carme Rica Llinares garantitza el cumpliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflexada a la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caracter Personal i al Real Decreto 1720/2007, de 21 desembre, pel que s'aprova el Reglament de Desenvolupament de la LOPD. L'utilització d'aquest web implica l'acceptació d'aquesta política de privacitat.

RECOLLIDA, FINALITAT I TRACTAMENTS DE DADES
Maria Carme Rica Llinares té el deure d'informar als usuaris del seu lloc web sobre la recollida de dades de caràcter personal que poden dur-se a terme, bé sigui mitjançant l'enviament de correu electrònic o en emplenar els formularis inclosos en el lloc web. En aquest sentit, Maria Carme Rica Llinares serà considerada com a responsable de les dades recaptades mitjançant els mitjans anteriorment descrits. Al seu torn Maria Carme Rica Llinares informa als usuaris que la finalitat del tractament de les dades recaptades contempla: L'atenció de sol·licituds realitzades pels usuaris, la inclusió en l'agenda de contactes, la prestació de serveis i la gestió de la relació comercial. Les operacions, gestions i procediments tècnics que es realitzin de forma automatitzada o no automatitzada i que possibilitin la recollida, l'emmagatzematge, la modificació, la transferència i altres accions sobre dades de caràcter personal, tenen la consideració de tractament de dades personals. Totes les dades personals, que siguin recollits a través del lloc web Cal Fuster de la Plaça, i per tant tingui la consideració de tractament de dades de caràcter personal, seran incorporats en els fitxers declarats davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades per Maria Carme Rica Llinares.

COMUNICACIÓ D'INFORMACIÓ A TERCERS
Maria Carme Rica Llinares informa als usuaris que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l'excepció que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d'un servei impliqui la necessitat d'una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, solament es durà a terme la cessió de dades al tercer quan Maria Carme Rica Llinares disposi del consentiment exprés de l'usuari.

DRETS DELS USUARIS
La Ley Orgánica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caracter Personal concedeix als interessats la possibilitat d'exercir una sèrie de drets relacionats amb el tractament de les seves dades personals. Mentre les dades de l'usuari són objecte de tractament per part de Maria Carme Rica Llinares. Els usuaris podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'acord amb el previst en la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Per fer ús de l'exercici d'aquests drets, l'usuari haurà de dirigir-se mitjançant comunicació escrita, aportant documentació que acrediti la seva identitat (DNI o passaport), a la següent adreça: Maria Carme Rica Llinares, Plaça Manel Maria Girona, 3 08712 Sant Martí de Tous, Barcelona o l'adreça que sigui substituïda en el Registre General de Protecció de Dades. Aquesta comunicació haurà de reflectir la següent informació: Nom i cognoms de l'usuari, la petició de sol·licitud, el domicili i les dades acreditatives. L'exercici de drets haurà de ser realitzat pel propi usuari. No obstant això, podran ser executats per una persona autoritzada com a representant legal de l'autoritzat. En tal cas, s'haurà d'aportar la documentació que acrediti aquesta representació de l'interessat.

Fem servir galetes pròpies i de tercers que entre altres coses recullen dades sobre els seus hàbits de navegació per mostrar-li publicitat personalitzada i realitzar anàlisis d'ús del nostre lloc.
Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. OK
Avis legal