CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ
Cal Fuster de la Plaça compleix els requisits i obligacions de la normativa sectorial. El nostre compromís és el d’oferir un allotjament confortable i de qualitat perquè els clients gaudeixin d’una agradable estada.

RAÓ SOCIAL Cal Fuster de la Plaça – Maria Carmen Rica Llinares NIF 77106359D. Plaça Manel Maria Girona, 3 08712 SANT MARTI DE TOUS (Barcelona).

CONDICIONS GENERALS Cal Fuster de la Plaça és un allotjament rural en la modalitat de casa de poble independent dins de nucli de població. Disposa de 1 allotjament rural d’acord al Registre de Turisme de la Generalitat de Catalunya:

• Establiment Rural (PCC-000793)
  L’ocupació temporal de l’allotjament turístic contractat dóna dret, a la utilització de totes les seves dependències i accessoris, a la utilització de tot el parament de la llar expressament destinat a l’ús dels hostes , i a la utilització del solàrium, terrat i de la piscina, espais comuns amb la resta de clients/usuaris dels allotjaments de Cal Fuster de la Plaça.
El client/usuari de l’allotjament es compromet a lliurar en idèntiques condicions el que rep, tant l’allotjament turístic com el seu mobiliari i parament, essent de la seva responsabilitat la reposició i reparació de les pèrdues, danys o deteriorament que li siguin imputables.
Així mateix, el client es fa responsable dels objectes o béns personals que dipositi en l’allotjament i espais comuns durant la seva estada, i per tant la propietat no se’n fa responsable de la seva pèrdua, desaparició o robatori.
No és permesa la utilització de la casa ni dels seus espais comuns per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic. No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa, així com la realització de qualsevol mena d’obra. Cal Fuster de la Plaça està dins nucli urbà i caldrà respectar el descans nocturn dels veïns a partir de les 24h.
Cal Fuster de la Plaça està anunciada en moltes pàgines webs i portals de turisme rural. Els preus que prevalen són els que trobaran en el nostre web.

CONDICIONS ESPECÍFIQUES
Normativa de lloguer i ús dels allotjaments de Cal Fuster de la Plaça
Les següents normes i condicions s’hauran de respectar. En cas contrari, la propietat es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn de l’import monetari.

1. Nombre de persones . No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat establerta en el contracte de lloguer. Si el número de persones acordat en el document de reserva augmenta, el preu s’incrementarà proporcionalment.

2. Servei de Reserva on-line i pagament del preu total del lloguer turístic de l’allotjament:
2.1. Serveis de Reserva On-line: Els serveis Reserva on-line tenen per finalitat la reserva de l’allotjament o part del mateix. La utilització d’aquests serveis, suposarà l’acceptació plena i sense reserves, i la validesa, de totes i cadascuna de les condicions generals recollides a l’última versió actualitzada d’aquestes condicions generals.
2.2. Procediment de contractació: A l’utilitzar el servei l’usuari rebrà un mail de confirmació on s’inclourà un número de localitzador de la reserva. Aquest mail li serveix com comprovant de la seva reserva i com confirmació de l’acceptació. Comprovi la confirmació per descartar possibles malentesos. Si hi hagués alguna dada incorrecta o alguna condició inacceptable, contacti amb nosaltres en el termini de 2 dies a partir de la confirmació.
2.3. Les reserves realitzades mitjançant aquesta pàgina quedaran garantides mitjançant la targeta de crèdit facilitada per l’usuari en el formulari. La no presentació al check-in o cancel·lació fora de termini (menys de 24 hores), suposa el càrrec automàtic a la targeta de crèdit de l’import corresponent a 50%, igual com la cancel·lació de la reserva.
2.3.1 Les reserves realitzades a partir de 2 nits, quedaran garantides per mitjà d'un càrrec del 50% sobre el total de l'estada. Al rebre el pagament, es comunicarà via e-mail al client la seva confirmació de reserva.
2.4. Preus per habitació i nit. Els preus indicats a la nostra pàgina web inclouen l’Iva. Caldrà fer efectiu l’import corresponent a la taxa turística tots els clients majors de 16 anys 0’50€ per persona i nit).

3 Condicions d’anul·lació de la reserva : 1. L'establiment d'allotjament turístic està obligat a informar a la persona usuària, abans de la formalització del contracte, sobre les clàusules de cancel·lació. 2. La cancel·lació efectuada per la persona usuària dins dels 15 dies anteriors a la data d'arribada dóna lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte contrari: a) Reserva per 2 o menys dies, el 50% del preu total de l'estada. b) Reserva per més de 2 dies fins a 7 dies, el 35% del preu total d'estada. c) Reserva per més de 7 dies, el 25% del preu total d'estada. Les anteriors penalitzacions no són d'aplicació quan la cancel·lació es produeix per causa de força major, degudament acreditada. 3. La persona usuària té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 15 dies anteriors a la data d'arribada, llevat pacte contrari. 

4 Fiança: Per grups de 10 o més persones, s’abonarà la quantitat de 100€ en concepte de fiança com a resposta a possibles deterioraments del mobiliari i/o utensilis, instal·lacions, i equipaments de la casa o bé que falti alguna de les peces de roba (llençols, mantes, tovalloles de bany, estores de bany) o dels electrodomèstics de la casa. L’import d’aquesta fiança serà retornat en el termini de 5 dies laborables si es comprova que no hi ha ni danys ni desperfectes. Si es produeixen desperfectes es valoraran segons barem i es descomptaran de la fiança. En cas de què siguin superiors el client abonarà la diferència. 

5. Arribada : En el moment de l’arribada el client signarà el contracte de lloguer, pagarà la fiança obligatòria i farà efectiu la resta de l’import del total de l’estada i de la taxa turística per majors de 16 anys tal i com s’ha especificat anteriorment. En l’arribada cal realitzar la identificació de totes les persones usuàries per mitjà d’un document que acrediti suficientment la seva identitat. El document serà retornat immediatament. L’establiment ha de portar el registre de les persones usuàries allotjades i ha de remetre a la Direcció General de la Policia la informació relativa a l’estada de les persones que s’hi allotgen, d’acord amb la normativa de seguretat ciutadana aplicable a tots els establiments que faciliten, mitjançant preu, allotjament a les persones.

6. Horaris: Els horaris d’entrada es pactaran entre el client i la propietat. No obstant de forma general, l’hora d’arribada serà a partir de les 12h i fins a les 18h. L’hora de sortida serà fins a les 10h.

7. Equipaments : Cadascun dels allotjaments disposa de cuina equipada, sala d’estar/menjador i d’habitacions amb bany. Específicament s’inclou:
a)Habitacions i banys  Llençols, nòrdics, tovalloles, assecador de cabells, sabó de mans, mirall d’augment, tamboret, cubell roba bruta. Es disposa de llit de baranes amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys d’edat. La seva instal·lació tindrà caràcter gratuït.
b) Sala d’estar-menjador TV amb connexió satèl·lit, DvD, radio.
c) Cuina La cuina, a banda de l’encimera elèctrica i el forn , està equipada amb petits electrodomèstics: torradora, cafetera nespresso, microones, batedora i esprema-taronges.  En cas que falti alguna de les peces de roba (llençols, mantes, tovalloles de bany, estores de bany) o dels electrodomèstics es descomptarà de l’import de la fiança.

8. Subministraments : Els consums d’aigua, electricitat i calefacció es tan inclosos en el preu total de l’estada. No està permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments. Us demanem però un ús racional de l’aigua, la llum i la calefacció. La llenya és gratuïta per utilitzar-la en la llar de foc i en la barbacoa de la casa.

9. Neteja: és obligació del client/usuari deixar la vivenda en unes condicions mínimes de neteja. La neteja a fons per als futurs clients correspon a la propietat.

10. Animals de companyia : no s’admeten animals.

11. Fumar . No està permès fumar dins la vivenda. Cadascun dels allotjaments rurals disposa d’espais exteriors.

12. Normativa de la piscina.
a) La piscina no està tancada totalment, per tant és responsabilitat dels pares la vigilància dels nens tan en hores de bany com fora d’aquestes.
b) No hi ha socorrista.
c) Els menors de 14 anys no es poden banyar sols, han d’estar sempre acompanyats per un adult.
d) La piscina és d’ús exclusiu dels clients de Cal Fuster de la Plaça.
e) És obligatori dutxar-se abans de banyar-se

13. La relació contractual es regirà per la lliure voluntat de les parts en cada moment, i supletòriament per allò previst en el Codi Civil i les normes aplicables, Decret 159/2012, de 20 de novembre, d’establiments d’allotjament turístic i habitatges d’ús turístiques així com tot es les normes vigents en matèria de disciplina de mercat i protecció de consumidors i usuaris.

Fem servir galetes pròpies i de tercers que entre altres coses recullen dades sobre els seus hàbits de navegació per mostrar-li publicitat personalitzada i realitzar anàlisis d'ús del nostre lloc.
Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. OK
Avis legal