PAGA I SENYAL PER PART DE LES PERSONES USUÀRIES
Les persones titulars dels establiments d'allotjament poden exigir a les persones usuàries que efectuïn una reserva, un avançament del preu que s'entén a compte de l'import resultant dels serveis prestats. En aquest sentit per a formalitzar la reserva (mínim dues nits) al nostre establiment, Cal Fuster de la Plaça sol·licitarà un pagament avançat mínim del 50% del preu total de l'estada i una setmana abans caldrà pagar la resta de la reserva.

CANCEL.LACIÓ DE LA RESERVA
1. L'establiment d'allotjament turístic està obligat a informar a la persona usuària, abans de la formalització del contracte, sobre les clàusules de cancel·lació. 2. La cancel·lació efectuada per la persona usuària dins dels 15 dies anteriors a la data d'arribada dóna lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte contrari: a) Reserva per 2 o menys dies, el 50% del preu total de l'estada. b) Reserva per més de 2 dies fins a 7 dies, el 35% del preu total d'estada. c) Reserva per més de 7 dies, el 25% del preu total d'estada. Les anteriors penalitzacions no són d'aplicació quan la cancel·lació es produeix per causa de força major, degudament acreditada. 3. La persona usuària té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 15 dies anteriors a la data d'arribada, llevat pacte contrari.

RESCABALAMENT PER RENÚNCIA DE L'ESTADA
La persona titular de l'establiment d'allotjament turístic està obligada a informar la persona o persones usuàries, abans de la realització del contracte, sobre la normativa aplicable en cas de renúncia de l'estada. Quan el client o clienta d'un establiment d'allotjament abandoni la unitat reservada abans de la data fins la qual la tenia reservada, la persona titular de l'establiment no retornarà cap import de la reserva efectuada.

Fem servir galetes pròpies i de tercers que entre altres coses recullen dades sobre els seus hàbits de navegació per mostrar-li publicitat personalitzada i realitzar anàlisis d'ús del nostre lloc.
Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. OK
Avis legal