PAGA I SENYAL PER PART DE LES PERSONES USUÀRIES
Les persones titulars dels establiments d'allotjament poden exigir a les persones usuàries que efectuïn una reserva, un avançament del preu que s'entén a compte de l'import resultant dels serveis prestats. En aquest sentit per a formalitzar la reserva (mínim dues nits) al nostre establiment, Cal Fuster de la Plaça sol·licitarà un pagament avançat mínim del 50% del preu total de l'estada i una setmana abans caldrà pagar la resta de la reserva.

CANCEL.LACIÓ DE LA RESERVA
1. L'establiment d'allotjament turístic està obligat a informar a la persona usuària, abans de la formalització del contracte, sobre les clàusules de cancel·lació. 2. La cancel·lació efectuada per la persona usuària dins dels 15 dies anteriors a la data d'arribada dóna lloc a les següents penalitzacions, llevat de pacte contrari: a) Reserva per 2 o menys dies, el 50% del preu total de l'estada. b) Reserva per més de 2 dies fins a 7 dies, el 35% del preu total d'estada. c) Reserva per més de 7 dies, el 25% del preu total d'estada. Les anteriors penalitzacions no són d'aplicació quan la cancel·lació es produeix per causa de força major, degudament acreditada. 3. La persona usuària té dret a cancel·lar la reserva confirmada, sense cap penalització, sempre que es faci abans dels 15 dies anteriors a la data d'arribada, llevat pacte contrari.

RESCABALAMENT PER RENÚNCIA DE L'ESTADA
La persona titular de l'establiment d'allotjament turístic està obligada a informar la persona o persones usuàries, abans de la realització del contracte, sobre la normativa aplicable en cas de renúncia de l'estada. Quan el client o clienta d'un establiment d'allotjament abandoni la unitat reservada abans de la data fins la qual la tenia reservada, la persona titular de l'establiment no retornarà cap import de la reserva efectuada.

RESERVES
Cal una fiança en arribar a l'establiment de 100€. Es tornarà a la sortida, després de comprovar l'estat de l’allotjament.

HORARIS D'ARRIBADES I SORTIDES
L’hora d’entrada és a partir de 12h en el cas de canvi trucar per concretar. Sortides a les 12h matí.

FORMA DE PAGAMENT
Seguir les instruccions de la Web

OBLIGACIONS DELS CLIENTS
- En el moment de l’arribada, doneu el document d’identificació (DNI o Passaport) de cada un dels allotjats. I pagament de la fiança, anteriorment citada.
- L'ocupació de l’allotjament es limitarà a les persones que s’indiquen en la reserva.
- En el cas que es vulgui utilitzar algun espai de la casa consulteu, condicions:
- Condicions.
- Respectar en les zones comunes la intimitat dels altres hostes. Piscina, Sala de TV i jocs.
-Les sessions fotogràfiques es cobraràn 20€ per sessió i es limitarà l’entrada a quatre persones màxim.

Fem servir galetes pròpies i de tercers que entre altres coses recullen dades sobre els seus hàbits de navegació per mostrar-li publicitat personalitzada i realitzar anàlisis d'ús del nostre lloc.
Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. OK
Avis legal