De conformitat amb el que disposa la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic, l’informem que el lloc web http: //www.calfusterdetous.com és propietat de Mª Carme Rica LLinares el qual posa a la seva disposició la següent informació: 
1. Mª Carme Rica LLinares amb domicili social Pl. Manel Mª Girona, 3, 08712 - Sant Marti de Tous (Barcelona). Dedicada a l’Activitat de: - Serveis d’Allotjament Rural
2. Pot posar-se en contacte per escrit a l’adreça postal indicada o bé per telèfon o correu electrònic: Telèfon: 938 096 428
Telèfon: 651 807 304
Correu electrònic: fuster@calfusterdetous.com
3. Aquesta pàgina web ha estat creada per Mª Carme Rica LLinares, en endavant serà denominada CAL FUSTER DE LA PLAÇA, amb caràcter informatiu. El fet d'accedir a aquesta pàgina web implica el coneixement i acceptació de les següents condicions.

Fem servir galetes pròpies i de tercers que entre altres coses recullen dades sobre els seus hàbits de navegació per mostrar-li publicitat personalitzada i realitzar anàlisis d'ús del nostre lloc.
Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. OK
Avis legal